(ВІДЕО) Кожен фахівець на вагу золота, кожен себе знайде у ДПСУ

НАЗАД
18 квiтня 2024 09:41

«Першим ворога завжди зустрічає прикордонник. Тому нам потрібен навчений особовий склад і ми його готуємо», - про це зазначає полковник Держприкордонслужби Віталій Чапля.

В Держприкордонслужбі два пріоритети – життя особового складу та його фахова підготовка.

«Нехай тисячу дронів буде знищено, ніж одного військовослужбовця буде поранено. Так, дрони – ефективна зброя, що змінила сучасну війну. Однак без особового складу ми не зможемо перемогти ворога», - зазначає Віталій.

Перед тим, як відправити прикордонника у зону бойових дій – його готують, проводять бойове злагодження і він вже розуміє, в якому форматі буде працювати.

«В ДПСУ є чіткий алгоритм – у районі несення бойових дій служба не більше трьох місяців, далі ротація. Таке рішення прийняв Голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко. Будь-якому воїну необхідно побачитись з рідними, відпочити й психологічно, і фізично, відновити техніку та озброєння», - наголошує Віталій Чапля.

Він також розповів, які спеціалісти завжди потрібні та наголосив, що у Держприкордонслужбі знайдеться для кожного своє місце.

«Будь-яка спеціальність в ДПСУ підбирається індивідуально, за морально-діловими якостями людини. Кожен фахівець на вагу золота, кожен себе тут знайде», - зазначає Віталій Чапля.

Долучайся до захисту України!

Подати заявку можна на сайті ДПСУ, або в підрозділах.

Детальніше про подачу заявок, умови підготовки і проходження служби у ДПСУ: https://www.youtube.com/watch?v=3TW4su8EkuI

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси